skeyes_poelgeest11.JPG
skeyes_poelgeest22.JPG
skeyes_poelgeest28.JPG
skeyes_poelgeest6.JPG
skeyes_poelgeest19.JPG
Beste Prijsgarantie
 — 

Welkom bij Landgoed Oud Poelgeest!

We zijn verheugd om u te verwelkomen op dit prachtige landgoed, een ware schat verscholen tussen de groene weiden en historische charme.

Of u nu op zoek bent naar een romantische trouwlocatie, een inspirerende vergaderlocatie, een sfeervol hotel of gewoon een plek om te genieten van een heerlijke wandeling, Landgoed Oud Poelgeest heeft voor elk wat wils. 

hotel-double-bed-2

47 hotelkamers

hotel-double-bed-2

15 vergaderzalen

hotel-double-bed-2

10 hectare aan landgoed

hotel-double-bed-2

Restaurant en groot terras

hotel-double-bed-2

Prachtig gerenoveerde wijnkelder

hotel-double-bed-2

Dicht bij centrum Leiden

Blijf overnachten!

Kies een comfortabele kamer voor uw verblijf op Landgoed Oud Poelgeest en reserveer!

Ons hotel beschikt over 47 comfortabele hotelkamers, gelegen in het Koetshuis. De kamers zijn uitgerust met een badkamer, apart toilet, flatscreen tv, koffie- en thee faciliteiten, gratis WiFi en parkeren. 

Geniet in de sfeervolle lounge van een mooi glas wijn uit onze wijnkelder. In ons restaurant in het Koetshuis serveren wij u dagelijks een verrassingsmenu geïnspireerd door het seizoen. 

Bekijk hier onze kamers

Wellness bij Oud Poelgeest

Kom tot rust op Landgoed Oud Poelgeest! In samenwerking met Wellness Warmond bieden wij een wellness arrangement aan. Geniet van een overnachting op het landgoed in combinatie met de spa-faciliteiten van Wellness Warmond. Vul uw overnachting aan met een 3-gangen diner in ons restaurant.

 

Meer informatie